Ahoj milí návštevníci,
Som si sakra istá, že si túto otázku položili nielen moji kolegovia, ale aj vy. Pokúsim sa pokryť túto tému.


Ako by mal vyzerať dobrý obsah? Je to všetko o originalite. Aj vy by ste pravdepodobne nechceli čítať tú istú prekliatu vec znova a znova, nemýlim sa? Áno, naozaj! Napríklad si predstavte, že navštívite Serebii a Bulbapediu a nájdete presne ten istý článok alebo príspevok. Nie ďakujem. Zvyčajne, keď nemôžem nájsť jednu vec na jednej z vyššie uvedených, idem na druhú.

Čo by mal obsahovať?
Sme v ére digitálnych informácií, len málo ľudí dnes číta noviny alebo chodí do knižníc. V súčasnosti je oveľa ľahšie nájsť informácie online. Takže informácie? Áno prosím! 🙂 Ale platné informácie, ktoré majú hodnotu pre čitateľov. Ľudia chcú fakty, nie fikciu alebo teórie. Napríklad by som vraždila toho, kto by vzbudil môj záujem informáciami o Nintendo Switch PRO … a potom by som zistila, že sú nepravdivé a neprichádza žiadna nová konzola. Radšej by som overila (ak je to možné), či je to pravda, a potom tieto informácie zverejním. Pretože, kto dnes potrebuje všetku nepotrebnú drámu? Nuž, ak ohnivé online diskusie sú vaším ekvivalentom k dobrému filmu v kine a chcete si ich prečítať pri občerstvení, nebudem vám to brať … Verte mi, skutočne existujú takí ľudia.

Čo sa považuje za obsah z hľadiska hráčov?
Možno si myslíš, že je to čokoľvek, ale dovoľ mi to napraviť skôr, ako bude príliš neskoro a odídeme do nebezpečných vôd, ktoré nechceme. Každý hráč považuje iné veci za dobré alebo zlé. Každý z nás má svoju vlastnú jedinečnú osobnosť. Čo funguje pre jedného, ​​nemusí fungovať pre druhého. Pre seba som sa rozhodla, že sa vyhnem akýmkoľvek kanálom YouTube, pretože si vysoko vážim svoje súkromie. Som si istá, že veľa mojich kolegov gamerov sa teraz stotožní s mojim rozhodnutím. Áno, čítate od gamerky, ktorá to robí pre zábavu, nie pre $$!

Prosím, neváhajte komentovať, spätná väzba je vysoko cenená a pomôžte mi v budúcnosti vylepšiť obsah. 🙂
Anglickú verziu článku si môžete prečítať tu.